Recent Changes - Search:

HomePage


PX24 serisi santrallar


Pure IP santrallar


Stillink sinyal çeviriciler, SIP-E1 Gateway


Yardımcı programlar, diğer


Telefonlar


DECT Sistemler


Programlama

.

StillinkX100FabrikaDegerleriIleBaslatma

Stillink x100 Hafızaları

Stillink x100'e girilen parametreler iki yere kaydedilir;

  • Nonvolatile Memory, veya
  • Volatile Memory memory (RAM)

Stillink x100'de herhangi bir parametre değişkliği yapıldığında bu değişiklikler Nonvolatile hafızaya saklanır, Nonvolatile hafızadaki bilgiler cihaz yeniden başladığında silinir dolayısı ile yapılan değişiklikleri volatile (RAM) da saklamak için SistemPrm/Sakla tıklanır. Bu durumda Stillink x100 yeniden başlasa bile parametreler silinnez.

Fabrika ayarlarıyla başlatma

Stillink x100 ön panel üzerinde bulunan parametre butonu basılı iken cihaz açıldığında ve led lamba yanıp sönmeye başlayıncaya kadar butona basılı tutulduğunda, cihaz fabrika ayarlarıyla başlar.

Fabrika ayarlarında Stillink x100'ün ip adresi 10.0.0.12 dir. Web arayüzü ile bağlantıda 80 numaralı port kullanılır. Stillink x100'e bağlanıldığında yeni bir kullanıcı adı ve şifre tanımlamak için Webserver tıklanır.

Açılan sayfada Login ID (kullanıcı adı), password (şifre) ve Password re-enter alanlarını doldurduktan sonra OK butonuna basın. Şifre verirken dikkat edilecek hususları Şifre buradan görebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için bakınız Santralde güvenlik ile ilgili nelere dikkat etmeliyim?

SistemPrm/Sakla tıklandığında yeni girilen parametreler kalıcı hafızaya saklanır.

Parametreleri geri yükleme

Herhangi bir sebeple santral fabrika ayarlarıyla başladığında eğer SistemPrm/Sakla tıklanmamışsa, Stillink x100 tekrar başlatıldığında eski parametreler geri gelir.

Edit - History - Print - Recent Changes - Search
Page last modified on June 14, 2022, at 02:37 AM